Friday, June 4, 2010

Moody~~

salam syg smua~~
dah lm nmpknya aku xupdate blog..rs mls bertamu dlm diri ni...
biasa la,kdg2 tlampau rajin,kdg2 tlampau malasssss...
hmmm,sjak akhir2 ni aku moody skit...dgn sape2 ponn..
even kat umah pon,aku xbyk ckp...ntahla..rs mls nk bukak mulut...walaupon org ckp aku buat muka,xkisah laaa...aku mls nk ckp lebih...kalo aku da wat muka camtu,xpyh la nk tegur2 aku...aku mmg mls nk bsembang...
kat FB lgik laaa...ada la dgn sorg dua yg aku cukup mls nk btegur sapa...maaf kwn2...
oh...lupa nk bercerita...br2 ni dpt la add kwn2 SMTP...wlau ada yg aku xbp cam,aku sgt hepy ok...sbb dorg tegur aku dgn baik...kdg2 komen berjela2 dok sembang psl gmbr dlu2...hahahaha
tmbh lg si ANUSHREE...memula xcam jgk,lm2 tu br prasan sape dia...hehehe..
dia xde kat malaysia ni,dia study kat indonesia...bakal doktor tuuu...tahniah anu!!
sonok sembang dgn kamu,wlupon aku skola situ jap je... =)
pe pon...SMTP best!

No comments:

Post a Comment