Tuesday, April 27, 2010

hepy bday syg~

smlm...bday NAQHAFID HAIKAL,ksygan ku~
hepy bday syg yg ke 2thn!
xdpt nk sambut,sbb dia kat Johor..sgt² rindui dia..
smlm,anta msj kat papa dia wish bday utk afid..xde dpt pe² balasan..
xpe la,mgkin xnk ktaorg gngu ank dorg dah kot..
tp..pg ni,umi afid anta msj...actually dlm msj smlm,aku ada selit 1 permintaan..nk taux ??
heeeeeeeeee~~ aku nk pinjam afid slama sebulan dok perak~!
hahahahaha
msj yg umi dia bg,amat la memuaskan ati aku~ sgt² sonok ok!
dia bg je pinjam afid,tp dgn syarat,msti pulangkan balik...
hahahaha,gilo apo aku xpulangkan ank org?hahaha
aku janji kat dia,aku pulangkan balik bla cukup sbulan..hehehehe...best²!!
aku pon xtau bla nk amik afid..tgk la kalo mak aku bg aku n adik aku g johor nek bas,utk amik afid,aku on jek~
kalo mak ayah aku sndri yg nk g amik,aku xkisah...tp dorg tau ke umah demok tu????hahahahahaha
dpt bmanja dgn demok sbulan pon jdik laa....nt² leh amik lg,ye x??
hehehe
bkobar² rs nya...rindu wooo..
dgn keletah dia tu,dgn nakal dia tu...haishhhhhhhh buat aku xtdo mlm~!! hahahaha
afid...sbr ye,nti mak lang dtg...insyaallah!
(itu pun kalo demok ni ingt kat aku..kalo xingt dah,naya jek aku turun JB)

(^_^)


Wednesday, April 7, 2010

saya amat RINDUKAN dia~~

ye...saya amat RINDU kan si comel itu~~
dah seminggu dia balik ke pangkuan family dia..
bla balik umah,rs kosong je..rs xberseri..rs mcm xmeriah..
alahai hatii...sabar laa.. dia bkn hak abadi kamu.. biarkan..
ntah mcmna keadaan si comel tu skg... dah mkn ke blom?
dah mandi ke blom?
aku tau keadaan dia bla bsama family dia...
kdg² dibiarkan comot smpai mlm.. kdg² dibiarkan xmkn..
alahai syg... xdpt bygkan keadaan si comel neh..
ingt lagi sblom aku g kje...
bla aku siap²,tgh btulkan tudung kat cermin dapur,si comel dtg..
ayang...nk kakan (makan)...
bygkan bdk sekecik tu tau erti lapar...
setidak² nya,aku goreng telur utk alas perut dia sblom g kje..
byk jgk dia mkn...sonok tgk dia mkn..
btol² rindukan dia laa~~
mak aku pe tah lgik...balik skola msti pggil afid~!!
seolah² dia ada kat umah mcm salu.. tp xde da skg ni si comel tu...
kalo x msti tgu dpn pintu bla dgr bunyi kete mak...
bla time mkn,msti bg dia mangkuk,dia yg nk suap sndri..
wlupon tumpah² tp hbis gak...
dgn terkangkang kaki dia,sgt chumellll!! hahaha
adik... kmu rindukan ktaorg x?
sbb....ktaorg rindukan kamu sgt²~~~~~ !!!!!