Monday, February 15, 2010

my sis engagement

meriah sgt²...itu yg aku dpt gmbrkan wktu hari pertunangan kakak aku,14 februari 2010..heheheh
lauk pon xcukup...hahahaha
rmai yg dtg...biasa la kalo ada knduri pe2 dlm keluarga aku,msti rmai...
itu yg mkanan xcukup...hehehe
pe²,tahniah kakak ku!
moga ini pilihan yg tbaik untuk mu..







Thursday, February 11, 2010

happy

ya ampunnnnnnn...setelah 8thn xjumpa,akhirnya jumpa jgk kwn 1 skola...afizolikram...hehehehe
am...am...ko msh mcm dlu...hepy giler dpt jumpa n sembang² ngn ko mcm dlu²...

alkisahnya,am ni kwn wktu skola teknik dlu...dia bdk automotif,kapel ngn kwn sekelas aku,yusnida..
skg ni da xkapel da la..kenangan,cinta monyet...hehehehe
pe pon...ko best am!
dgn demam nye,ko nk jgk jumpa..siap tpn tny aku katne...
hehehe
da la ko demam,minum coke plak tuh!
haiyaaaaaaa...
xpe²...ada ms nti kta jumpa n borak² lgik ye hencek am!hahahahaha~~~
terbaek wok~~~
ko ttp ensem mcm dlu²...


ampunnnn...aku curik gmbr ko dr FB!!hahahaahaha~~

Monday, February 8, 2010

ada aku kisah...?

ni la manusia...xsedar dek untung...
nk idop senang jekkk...
mcm2 hal jdik kat opis...
aku keje ngn pakcik aku,pakcik aku yg bayar gaji aku,jdik ko xpyh la nk suruh2 aku wat kje untuk company ayh kau...
xksh la company sape2 pon...yg penting,aku dpt duit dr MOZARIF...
phm x??
bla aku anta msj bgtau xnk wat kje2 yg dia suh,melenting plak dah....
da lm aku sbr okehhh...
sblm ni ko suh org lain buat,ok fine....aku leh diamkan lagik...
tp...bla kau suh aku,mmg xdpt laaa..
melenting bkn main lagik....siap ungkit kertas2 yg kat opis ni dia yg bli....
laaaaaaaaaaaa....ko xpk ke kertas2 yg ko guna untuk wat invoice,quotation,sblm aku masuk dlm syarikat ni....??
itu mesti ko xpk kannn...
pastu bla aku ckp,ko melenting baik pnya...
sblm ni janji mcm2...
ko ckp nk cari keje untuk company ni laaa....
baik jek ko ckp...janji manis jekkk....
last2 yg ko bwk balik dlm opis ni,kje untuk syarikat ayah ko...
wah2....mmg aku menyirap sgttttttttttttttttt!!!
itu pon msh xsedor2 lagik...
pastu bising kunci opis da btukarrrr...
pdn muka korggggg...
time masing2 ada kunci,buat opis ni mcm korg yg pnya kannnn...
sesuka ati korg nk masuk bla....nk balik blaaa..
bil api sape yg byr???pakcik aku jgk!!!
korg senang lenang,goyang kaki!
bgus sgguh!!!
msuk opis mlm2 plak tuh...korg xde umah ke???
xde ank bini????
yg korg masuk opis wat kje mlm2 pehal!!!!!!!
time opis hour xnmpk lgsg muka korg...
eiiiiii...mmg sakit ati btol laaa....
sabar jek la....
ckp bkn main angkuh lagikkkk kannnn....
ko leh la ckp besar,projek byk masuk kan.....
skit pon aku xheran org mcm ni laaaa...
blagak jek lbih watpe???
pastu siap ckp nk sepak terajang aku kalo jumpa....
ko pk aku xde mak bapak????
atau ko nk mak bapak aku sepak terajang ko balik????
kalo nk cb la buatttt...
sng2 aku suh polis jek sepak terajang ko kat lokap...
haaaa yg tu tbaekkk dr ladang kannnn...
msti ko nyesal xsudahhhh....
dah laaa...
stop sni dlu...
aku sabar jek skg ni!!!

Sunday, February 7, 2010

F.U.N ~~~~

ya tuhan...wlupon letih,tsgt2 la best smalam..
basuh baju,kemas bilik,bakar sampah,sidai baju...
smua wat sm2...
mcm wonderpets...apa yg penting,kerjasama~~~
hehehehe!!
ahad ni my sis engagement...
wahhhh,sgt2 excited kami mengemas bilik+kemas umah...
besh2!!
hehehe
sambil2 tu wat brg2 hantaran skit2...
kotak hantaran yg long+chik pnya dlu,ada yg msh elok...
ada jgk yg da dimakan anai2...
aduhai...anai2...teruk nyaaaaaa...
byk kotak dibakar...
(ni br kemas sikit2....sj letak atas katil dulu)
hantaran belah pompuan,9...tp mgkin lebih kot..
biasa la...makcik2 msti ada yg nk bg skit kan..
xtau np...rs mcm best sgt...
hehehe
tp...aku msh blom temu jodoh...
so,redha je la...
pe yg pnting,kakak aku bahagia sbb dia da lalui mcm2 dugaan..
insyaallah...
arap bakal abg ipar aku dpt jaga kak e dgn baek!
tbaek dr ladang~~
tambah plak,bakal abg ipar aku bukak kedai kek kat sri gombak...
wahhhh...kek yg dia buat sgt sdp okehhhh....
tambah lagi chocolate moist~~~
huiyooooo...marvelous!!!
hehehehe

haaaa....sabtu aritu jdik ajk sukan di skola mak...
wah...happening btol...
mcm2 lagu yg pngacara sukan mainkan...
bdk2 siap juget2...chumellll jek...
hehehehe
dgn panas nya...merah2 muka aku...hehehehe
tp...dpt topi koboi lgik...tema sabtu tu,warna ijo...hehehehe
wahhhh best!!
saya sgt suker!!!heheheh
ni br upload gmbr...wait n see...
hehehe




Tuesday, February 2, 2010

Jiwa Kacau~~~~

Ya Tuhan...mmg jiwa kacau btol la skg ni...
smlm nanges~~~
tringat pd dia...aduhaiii
da la...bnda da lpas...watpe nk ingt2...
degil la ko ni Shafinaz~!
wat kje mcm biasa k...
jgn pk pe2...insyaallah...
Allah tau pe yg tbaik untuk Umat-Nya
tawakal n berdoa...
Amin.....